Karikagyűrűk

 


Hasznos tippek a karikagyűrű választáshoz

  

A párok életében a karikagyűrű kiválasztása egy fontos dolog, mivel az ilyen ékszerek viselése örök életre szól. Ennek érdekében mind színben, méretben, mind pedig kialakításában tökéletesnek kell lennie.

  

Vannak párok, akik egy ékszerüzletben válogatnak a szebbnél-szebb eljegyzési gyűrűk között, míg vannak akik az internetes vásárlást részesítik előnyben.

  

Mivel mi karikagyűrűk online értékesítésével foglalkozunk tudjuk, hogy mennyi kérdés merül fel a karikagyűrűvel kapcsolatban, ezért most adunk néhány tippet a vásárláshoz.

  

Ugyanolyan legyen-e a feleség és a férj gyűrűje?

  

Általánosságban azt tudjuk mondani, hogy a nők szívesen látnak a karikagyűrűjükön vésést, illetve előszeretettel díszítenék kövekkel, ezzel ellentétben a férfiak az egyszerűbb, letisztultabb fazonokat keresik.

  

Nekünk az a tanácsunk, hogy a karikagyűrű párnak nem kell feltétlenül megegyeznie, elég ha a formájuk, és a színük egyezik meg. Ezzel jelezve azt, hogy a párok összetartoznak.

  

 

 

 

Milyen karikagyűrű illik a rövidebb, illetve a hosszabb ujjakra?

  

Most vegyük górcső alá a karikagyűrű szélességét. Az a legfontosabb, hogy a szerelmes pároknak tetsszen a kiválasztott karikagyűrű, tehát ízléstől és stílustól függően bármekkora lehet az.

  

Ha az esztétikai szempontokat nézzük, akkor a rövidebb ujjakra a keskeny gyűrű, míg a hosszabb ujjakra a szélesebb karikagyűrű való.

    


 

Milyen anyagból legyen a karikagyűrű?

  

A házasodni készülő párok alapvetően három arany ötvözettel találkozhatnak. Ezek a fehér arany, a sárga arany, és a rozé arany. A színválasztás függ az öltözködési szokásoktól, a hagyományoktól, és a személyiségtől is. Nézd meg eljegyzési gyűrű kínálatunkat.

  

Ebben az esetben a nők akár több színből összekombinált gyűrűket keresnek, a férfiak pedig az egyszerűség hívei. Egészséged szempontjából azt is fontos megemlítenünk, hogy a sárga és rozé aranyban ezüst és réz ötvözők vannak, amik kedvező hatással vannak a szervezetedre.

  

 

 

 

 


Milyen előnyei vannak az egyedi eljegyzési gyűrűnek?

  

Más és más karikagyűrűk állnak jól a különböző formájú kézfejeken. A domború belsejű karikagyűrű nagyobb komfort érzetet nyújt viselőjének, ha vastagabb ujjai vannak.

  

Azonban azok, akiknek ízületesebb, vékonyabb ujjaik vannak, nekik már nem biztos, hogy kényelmes egy ilyen karikagyűrű, hiszen  elállhat az ujjak tövétől.

  

A weboldalunkon található 3d tervező program segítségével neked is lehet egyedi eljegyzési gyűrűd, ahol a tervezés során megadhatod a kívánt méretet, színt, anyagot, illetve a gravírozás szövegét is.

 

Karikagyűrűk
Eljegyzési gyűrűk
Modern elegancia
Nyitvatartás

H-P 10:00 - 18:00, Szo 10:00 - 13:00

100% elégedettségi garancia
PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől péntekig 7:30 - 16:00